Обосновани Футболни Прогнози

Палермо - Удинезе

9 Ноември 2014 - 16:00
Палермо
Удинезе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболистите на Палермо и Удинезе от 11-ия кръг на сезона в Италия в Серия А. Треньорът на домакините Джузепе Якини извежда своите играчи срещу Удинезе на домашния си стадион.

Информацията за днешния сблъсък:

Палермо

Орлите се намират на 13-та позиция във временното класиране със събрани 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи са отбелязали 11 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 17 гола в собствената врата. На домашна сцена Розово-черните има 5 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 5-7.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Орлите е постигнал 3 победи и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 5 гола и са получили 10 попадения от играчите на противниците си.

Удинезе

Гостуващият състав на Удинезе е 8-ми в таблицата с актив от 16 точки, постигнати след 5 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи е вкарал 13 попадения и е позволил да му отбележат 13 попадения в собствената мрежа. Навън отборът е играл 4 срещи досега, в които има една победа и 3 загуби, вкарал е един гол в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А отборът на Бяло-черните има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са разписали в вратата на съперниците си 9 гола и са инкасирали 11 попадения от противниковите футболни тимове.

Палермо - Удинезе - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата тима, Росанеро няма записана нито 1 победа, Удинезе е записал 3 успеха, а в 2 двубоя двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 4-13. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Удинезе, Домакините от Палермо нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Палермо е в серия от 2 победи в Италия, а на собствения си стадион е в серия от 2 поредни успеха.

Тимът на гостите от Удинезе е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а при визитите си е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.