Обосновани Футболни Прогнози

Сасуоло - Аталанта

8 Ноември 2014 - 19:00
Сасуоло
Аталанта
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще анализирам мача от 11-ия кръг на футболния шампионат в Серия А на Италия между съставите на Сасуоло и Аталанта. Треньорът на домакините Еузебио Ди Франческо извежда своите играчи срещу играчите на Аталанта на домашния си стадион.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Сасуоло

Домакините от Сасуоло се намират на 14-та позиция в таблицата с временното подреждане с 11 точки, събрани след 2 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя са успели да реализират 10 гола в противниковата врата и са получили 15 гола в собствената мрежа. На домашна сцена Сасуоло е изиграл 5 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 5 гола в мрежата на съперниците си и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Сасуоло са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-7.

Аталанта

Отборът на гостите от Аталанта се намира на 16-та позиция във временното подреждане с 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 10 мача има голова разлика 4-11. На чужд терен отборът има 5 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 2-6.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А играчите на Нерадзурите са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 2 гола и получени 7 гола.

Сасуоло - Аталанта - преки двубои

В последните 2 играни мача между двата състава, Сасуоло има спечелени 2 победи, а отбора на Аталанта не е постигнал нито една победа, при обща голова разлика 4-0. В предишната среща у дома с Аталанта, Домакините от Сасуоло са записали 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Сасуоло стигна до реми в предишната си среща в първенството на Италия, а на собствения си стадион има победа в предишната си среща.

Съставът на Аталанта е в серия от 2 поредни равни срещи в Италия, а като гост стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.