Обосновани Футболни Прогнози

Кордоба - Депортиво Ла Коруня

7 Ноември 2014 - 21:45
Кордоба
Депортиво Ла Коруня
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе мача между съставите на Кордоба и Депортиво Ла Коруня от поредния кръг на футболния сезон в Испания в Примера Дивисион.

Ето и информацията за днешната футболна среща:

Кордоба

Кордоба се намират на 20-то място в класирането с актив от 5 точки, след 5 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 10 срещи са отбелязали 8 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 18 попадения в мрежата си. У дома тимът има 5 двубоя, в които е записал 3 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, отбелязал е 4 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Кордоба са постигнали 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 5-11.

Депортиво Ла Коруня

Отборът на гостите от Депортиво Ла Коруня е 16-ти във временното подреждане с общ актив от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 10 срещи е отбелязал 12 гола във вратата на противниците си и е допуснал 21 гола във вратата си. Навън тимът има 5 двубоя до момента, в които е записал една победа, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-8.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Депор е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Кордоба - Депортиво Ла Коруня - преки мачове

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Кордоба допусна неуспех в последния си мач в първенството, а у дома постигна равенство в предишния си двубой.

Отборът на Депортиво Ла Коруня допусна загуба в предишния кръг в Испания, а при гостуванията си стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.