Обосновани Футболни Прогнози

Болтън - Кардиф

4 Ноември 2014 - 22:00
Болтън
Кардиф
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между тимовете на Болтън и Кардиф от 16-ия кръг на настоящият футболен сезон в Чемпиъншип на Англия. Тротърс приемат на Рийбок Стейдиъм противниковия футболен отбор на Кардиф.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Болтън

Футболистите на отбора домакин са 23-ти във временното класиране с актив от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя са отбелязали 14 гола и са инкасирали 26 попадения в собствената мрежа. Пред своите верни почитатели отборът на Болтън е изиграл 7 срещи досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 10 гола във вратата на противниците си и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Тротърс имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 11 гола.

Кардиф

Гостуващият отбор на Кардиф е 11-ти в класирането с актив от 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 срещи е отбелязал 21 гола в противниковата врата и е допуснал 18 попадения в мрежата си. Като гост тимът има 7 двубоя до момента, в които има 4 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Сините птици има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на съперниците си 9 попадения и са получили 6 гола от противниковите състави.

Болтън - Кардиф - директни срещи

В предишните 2 играни мача между двата съперника, тимът на Болтън има записанa една победа, отбора на Кардиф няма нито 1 победа, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 3-2. В последната среща на своя терен срещу тима на Кардиф, играчите на Болтън са записали една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините допусна неуспех в последния кръг в първенството, а на собствения си терен постигна успех в предишния си мач.

Тимът на гостите от Кардиф има успех в предишния кръг в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.