Обосновани Футболни Прогнози

Киево - Сасуоло

2 Ноември 2014 - 16:00
Киево
Сасуоло
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе срещата между футболните тимове на Киево и Сасуоло от поредния кръг на първенството в Серия А на Италия.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Киево

Летящите магарета са на 19-то място в класирането със събрани 4 точки, записани след 1 победа, едно равенство и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 9 мача са реализирали 6 попадения и са позволили да им вкарат 15 попадения в мрежата си. Като домакин тимът е играл 4 двубоя до момента, в които има едно равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е получил 7 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А тимът на Киево има на сметката си едно равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, като са вмъкнали на противника си 3 попадения и са получили 11 гола.

Сасуоло

Тимът на гостите от Сасуоло е 13-ти във временното класиране с 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача е отбелязал 10 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 15 гола във вратата си. Навън съставът е играл 4 мача досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 5 гола в противниковата мрежа и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А играчите на Сасуоло имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 9 гола и са допуснали 7 попадения от своите съперници.

Киево - Сасуоло - директни мачове

В предишните 2 срещи между двата противника, Летящите магарета има спечеленa 1 победа, а състава на Сасуоло също е постигнал една победа, при обща голова разлика 1-1. В последната среща пред своите привърженици срещу Сасуоло, Домакините от Киево нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Киево е в серия от 4 поредни поражения в шампионата, а у дома допусна загуба в предишния си двубой.

Тимът на Сасуоло е с 2 поредни победи в шампионата, а на чужд терен има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.