Обосновани Футболни Прогнози

Валенсия - Елче

25 Октомври 2014 - 21:00
Валенсия
Елче
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
3 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се играе футболната среща между футболистите на Валенсия и Елче от поредния кръг на футболното първенство в Примера Дивисион на Испания. Треньора на домакините Нуно Ешпирито Санто извежда на Естадио Местая своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Елче.

Факти и данни за предстоящия двубой:

Валенсия

Валенсия са на 4-то място във временното класиране със събрани 17 точки, записани след 5 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 8 срещи имат положителна голова разлика 17-7. На собствения си стадион Естадио Местая Прилепите е играл 4 двубоя досега, в които е записал 4 поредни успеха, отбелязал е 12 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Валенсия е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 13 попадения и са инкасирали 6 попадения.

Елче

Тимът на гостите от Елче е 18-ти в таблицата с временното класиране с актив от 5 точки, събрани след една победа, 2 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 8 срещи е отбелязал 7 гола в мрежата на съперниците си и е получил 18 попадения в мрежата си. Навън тимът е изиграл 4 срещи досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 6 гола във вратата на своите домакини и е получил 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Елче са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са отбелязали 6 попадения и са получили 14 гола.

Валенсия - Елче - директни двубои

В предишните 2 сблъсъка между двата състава, Валенсия има спечеленa една победа, а тима на Елче също има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 3-3. В последната среща пред своите почитатели с Елче, играчите на Валенсия са постигнали една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините допусна неуспех в предишната си среща в Испания, а на собствения си стадион е в серия от 4 победи.

Тимът на гостите от Елче допусна поражение в предишната си среща в първенството, а при визитите си стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.