Обосновани Футболни Прогнози

Локомотив София - Ботев Пловдив

19 Октомври 2014 - 13:30
Локомотив София
Ботев Пловдив
Прогноза: X2
Коефициент: 1.57
3 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от коефициентите в футболната среща от 12-ия кръг на футболния сезон в България в турнира А ПФГ между тимовете на Локомотив София и Ботев Пловдив.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Локомотив София

Играчите на отбора домакин са 7-ми във временното класиране с общ сбор от 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 11 срещи имат отрицателна голова разлика 9-10. На собствения си стадион Локомотив тимът на Локомотив София е изиграл 5 двубоя, в които е записал 3 победи, 1 равенство и една загуба, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Локомотив София имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 6-8.

Ботев Пловдив

Гостуващият тим на Ботев Пловдив е на 6-то място в таблицата с актив от 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 11 двубоя е реализирал 16 гола в противниковата врата и е допуснал 12 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът има 5 срещи, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-6.

В последните си 6 официални мача в А ПФГ играчите на Канарчетата са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-5.

Локомотив София - Ботев Пловдив - директни мачове

В последните 5 срещи между двата отбора, Железничарите има постигнатa 1 победа, а отбора на Ботев Пловдив е спечелил 4 успеха, при обща голова разлика 5-11. В предишните 2 срещи пред своите фенове с Жълточерните, играчите на Локомотив София имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Локомотив София допусна загуба в предишния си мач в България, а на своя стадион допусна поражение в предишния си двубой.

Тимът на Ботев Пловдив допусна загуба в последната си среща в България, а като гост допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.57 Резултат: 3 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.