Обосновани Футболни Прогнози

Бърнли - Уест Хям

18 Октомври 2014 - 17:00
Бърнли
Уест Хям
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
1 - 3
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния сблъсък между тимовете на Бърнли и Уест Хям от 8-ия кръг на футболния шампионат в Англия в Премиършип. Треньора на домакините Шон Дайк извежда на Търф Мур своите играчи срещу Уест Хям.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия мач:

Бърнли

Бърнли заемат 19-та позиция във временното подреждане със събрани 4 точки, след 4 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 7 срещи имат голова разлика 3-10. На домашна сцена съставът на Бърнли има 3 мача досега, в които е записал 2 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа у дома, реализирал е едва едно попадение в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Премиършип тимът на Бърнли е постигнал 4 равенства и 2 загуби и са без победа, като са разписали в мрежата на противниците си 2 попадения и са получили 7 попадения от футболистите на своите съперници.

Уест Хям

Тимът на гостите от Уест Хям е на 7-ма позиция във временното подреждане с актив от 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 7 мача е отбелязал 12 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 10 гола в мрежата си. При визитите си съставът е изиграл 3 двубоя досега, в които има една победа, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 6-5.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Чуковете е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в вратата на противниците си 12 попадения и са инкасирали 9 гола от противниковите тимове.

Бърнли - Уест Хям - директни срещи

В предишният мач между двата тима, Бърнли няма постигната нито една победа, а отбора на Уест Хям е спечелил една победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Бърнли стигна до реми в последната си среща в Англия, а на собствения си стадион е в серия от 2 ремита.

Тимът на Уест Хям постигна успех в последния си мач в Англия, а при гостуванията си има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.