Обосновани Футболни Прогнози

Крю Александра - Ковънтри

11 Октомври 2014 - 17:00
Крю Александра
Ковънтри
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 12-ия кръг на футболното първенство в Първа Лига на Англия между отборите на Крю Александра и Ковънтри.

Стига приказки време е за статистиката за днешния сблъсък:

Крю Александра

Играчите на домакините заемат 24-то място във временното подреждане с актив от 4 точки, записани след 1 победа, 1 равенство и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 11 срещи имат отрицателна голова разлика 8-29. На собствения си стадион Александра Стейдиъм съставът има 5 двубоя, в които има една победа и 4 загуби, при обща голова разлика 5-14.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига съставът на Крю Александра има на сметката си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 16 получени гола.

Ковънтри

Отборът на гостите от Ковънтри се намира на 15-та позиция в класирането с 13 точки, постигнати след 3 победи, 4 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 11 мача е вкарал 12 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 14 попадения в своята мрежа. Навън тимът е играл 5 мача до момента, в които има 2 равенства и 3 загуби и все още не е записал нито една победа навън, реализирал е 4 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Ковънтри имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Крю Александра - Ковънтри - директни срещи

В последните 4 изиграни мача между двата съперника, съставът на Крю Александра е записал 2 победи, отбора на Ковънтри има постигнатa една победа, а в една среща двата противника са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-5. В предишните 2 срещи у дома с състава на Ковънтри, Домакините от Крю Александра имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Крю Александра е с 4 последователни поражения в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 поражения.

Отборът на гостите от Ковънтри постигна реми в предишния си двубой в първенството, а далеч от дома е с 2 поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.