Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Лисабон - Оливейрензе

1 Октомври 2014 - 18:00
Атлетико Лисабон
Оливейрензе
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
1 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се състои срещата от поредния кръг на шампионата в Сегунда Лига на Португалия между футболните тимове на Атлетико Лисабон и Оливейрензе. Атлетико Лисабон приемат на домашния си терен гостуващия отбор на Оливейрензе.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Атлетико Лисабон

Футболистите на Атлетико Лисабон заемат 23-то място в класирането с общ сбор от 6 точки, натрупани след една победа, 3 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 8 двубоя имат отрицателна голова разлика 9-13. У дома съставът на Атлетико Лисабон има 3 мача, в които има една победа, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 4 гола в мрежата на гостуващите състави и е получил 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Лига съставът на Атлетико Лисабон има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 7 попадения и са допуснали 10 гола от своите съперници.

Оливейрензе

Отборът на гостите от Оливейрензе е 5-ти във временното класиране с актив от 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 срещи има положителна голова разлика 9-8. Като гост тимът има 4 мача, в които е записал 2 победи, едно равенство и една загуба, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е получил 4 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Лига съставът на UDO има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Атлетико Лисабон - Оливейрензе - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, тимът на Атлетико Лисабон няма постигната нито една победа, Оливейрензе е записал 4 успеха, а един сблъсък е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 6-11. В последните 2 срещи на своя стадион с Оливейрензе, футболистите на Атлетико Лисабон нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има поражение в последния кръг в първенството на Португалия, а на своя стадион има поражение в последния си двубой.

Тимът на Оливейрензе е с 2 поредни ремита в първенството на Португалия, а при гостуванията си записа реми в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.