Обосновани Футболни Прогнози

Спартак Миява - Сеница

26 Септември 2014 - 19:30
Спартак Миява
Сеница
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния мач от 12-ия кръг на сезона в Словакия в турнира Суперлига между футболните тимове на Спартак Миява и Сеница.

Но нека да разгледаме статистиката за днешната футболна среща:

Спартак Миява

Домакините от Спартак Миява са 9-ти в класирането с общ актив от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи имат отрицателна голова разлика 9-13. У дома Спартак Миява е играл 3 мача досега, в които е записал 2 победи и 1 загуба, при голова разлика 4-3.

В предишните си 6 официални срещи в Суперлига футболистите на Спартак Миява имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

Сеница

Гостуващият отбор на Сеница е 4-ти във временното класиране с актив от 16 точки, събрани след 3 победи, 7 равенства и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните 11 мача има голова разлика 12-12. Като гост съставът е изиграл 5 срещи до момента, в които има 4 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 5-8.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Сеница е записал една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

Спартак Миява - Сеница - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, тимът на Спартак Миява е записал 2 победи, отбора на Сеница също е записал 2 победи, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 8-6. В предишните 2 срещи на своя терен с отбора на Сеница, играчите на Спартак Миява са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините има загуба в последния си мач в Словакия, а при домакинствата си допусна загуба в последната си среща.

Отборът на гостите е с 2 последователни равенствa в първенството на Словакия, а като гост е с 2 равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.