Обосновани Футболни Прогнози

Удинезе - Наполи

21 Септември 2014 - 19:00
Удинезе
Наполи
Прогноза: X2
Коефициент: 1.35
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да пиша за сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Италия в Серия А между футболните отбори на Удинезе и Наполи. Треньора на домакините Андреа Страмачони извежда на своя терен своите играчи срещу Сините.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Удинезе

Футболистите на домакините от Удинезе се намират на 9-то място във временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа и една загуба от започването на сезона, като в изиграните общо 2 мача са отбелязали 2 гола във вратата на съперниците си и са получили 2 гола в своята врата. Пред собствените си горещи почитатели Зебрите е играл 1 мач, в който е записал една победа, при голова разлика 2-0.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А играчите на Бианконерите имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 12 попадения и са им вкарали 12 гола.

Наполи

Съставът на гостите от Наполи се намира на 9-та позиция в класирането с 3 точки, след една победа и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 2 двубоя е отбелязал 2 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 2 попадения в мрежата си. При гостуванията си тимът има 1 мач, в който е записал 1 победа, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е получил едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия А съставът на Адзурите е постигнал 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 15 вкарани и 5 получени гола.

Удинезе - Наполи - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Бяло-черните няма записана нито 1 победа, състава на Наполи е записал 1 победа, а в 4 мача двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 7-8. В последните 2 срещи у дома с отбора на Адзурите, играчите на Удинезе нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Удинезе има загуба в последния си мач в Италия, а на собствения си терен има успех в последната си среща.

Съставът на гостите допусна загуба в последния кръг в първенството, а при гостуванията си е с 2 поредни успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.35 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.