Обосновани Футболни Прогнози

Нюкасъл - Хъл Сити

20 Септември 2014 - 17:00
Нюкасъл
Хъл Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе двубоя между съставите на Нюкасъл и Хъл Сити от поредния кръг на текущият сезон в Премиършип на Англия. Треньора на домакините Алън Пардю извежда на своя терен своите играчи срещу Тигрите.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Нюкасъл

Домакините са 20-ти във временното класиране с 2 точки, след 2 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 4 двубоя имат отрицателна голова разлика 3-9. Пред своите горещи привърженици отборът е играл 2 срещи досега, в които има 1 равенство и една загуба и все още няма нито една победа у дома, отбелязал е 3 попадения във вратата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип съставът на Нюкасъл е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-11.

Хъл Сити

Съставът на гостите от Хъл Сити е 10-ти във временното подреждане с актив от 5 точки, натрупани след 1 победа, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 4 срещи има голова разлика 5-5. При гостуванията си тимът е играл 2 мача до момента, в които е записал 1 победа и 1 загуба, отбелязал е 2 попадения във вратата на посрещащите го състави и е получил 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Премиършип отборът на Хъл Сити има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Нюкасъл - Хъл Сити - преки двубои

В последните 4 играни мача между двата тима, Свраките има постигнатa една победа, Хъл Сити има постигнати 2 победи, а един сблъсък е завършил с равенство, при общо голово съотношение 8-7. В последните 2 двубоя пред своите привърженици с отбора на Тигрите, Домакините от Нюкасъл нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините има загуба в последния кръг в първенството, а на своя стадион стигна до равенство в последната си среща.

Отборът на Хъл Сити записа реми в последния кръг в шампионата, а на чужд терен има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.