Обосновани Футболни Прогнози

Терамо - Анкона

17 Септември 2014 - 21:30
Терамо
Анкона
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните състави на Терамо и Анкона от 4-ия кръг на футболния сезон в Италия в Лега Про Група B - Център.

Информацията за днешния футболен мач:

Терамо

Терамо са 13-ти в класирането с актив от 3 точки, след една победа и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 3 срещи са отбелязали 3 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 6 гола в собствената мрежа. На домашна сцена отборът на Терамо е изиграл 1 мач до момента, в който има една загуба, при обща голова разлика 1-3.

В предишните си 3 официални двубоя в Лега Про Група B - Център футболистите на Терамо са записали 1 победа и 2 загуби, като са вкарали 3 попадения и са получили 6 попадения.

Анкона

Отборът на гостите от Анкона е на 16-та позиция в таблицата с 2 точки, след 2 равенства и 1 загуба от старта на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните 3 мача е вкарал 2 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 3 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е играл един двубой до момента, в който е записал 1 загуба, при обща голова разлика 1-2.

В последните си 3 мача в първенството съставът на Анкона има на сметката си 2 равенства и една загуба и са без победа, като са отбелязали в противниковата мрежа 2 гола и са допуснали 3 попадения от футболистите на противниците си.

Терамо - Анкона - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна успех в предишната си среща в първенството, а на своя стадион има поражение в последния си мач.

Тимът на гостите записа реми в предишната си среща в първенството, а далеч от дома има загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.