Обосновани Футболни Прогнози

Саутпорт - Кидерминстър Хариърс

9 Септември 2014 - 21:45
Саутпорт
Кидерминстър Хариърс
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще дам прогноза за срещата от 8-ия кръг на футболното първенство в Англия в Конференция между Саутпорт и Кидерминстър Хариърс.

Време е за статистиката за предстоящата среща:

Саутпорт

Домакините се намират на 19-то място в класирането с общ актив от 5 точки, записани след 1 победа, 2 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните 7 мача са успели да вкарат 7 гола във вратата на противниците си и са допуснали 12 гола в собствената мрежа. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици тимът има 3 мача до момента, в които е записал 1 победа и 2 загуби, отбелязал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Конференция отборът на Саутпорт има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 11 получени гола.

Кидерминстър Хариърс

Съставът на гостите от Кидерминстър Хариърс е 4-ти в таблицата с общ актив от 15 точки, след 4 победи и 3 равенства, като тима все още няма загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 7 срещи има положителна голова разлика 9-3. При гостуванията си отборът е изиграл 3 мача, в които е записал 1 победа, 2 равенства и все още няма загуба навън, реализирал е един гол във вратата на приемащите го тимове и все още не е позволил да му вкарат нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Кидерминстър Хариърс има записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 9-3.

Саутпорт - Кидерминстър Хариърс - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, отборът на Саутпорт няма спечелена нито една победа, отбора на Кидерминстър Хариърс има записани 3 успеха, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 6-10. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Кидерминстър Хариърс, футболистите на Саутпорт нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е с 2 поредни загуби в шампионата, а при домакинствата си допусна поражение в последната си среща.

Съставът на гостите от Кидерминстър Хариърс е в серия от 2 поредни успеха в първенството на Англия, а при визитите си има успех в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.