Обосновани Футболни Прогнози

Номе Калю - Инфонет Талин

29 Август 2014 - 18:30
Номе Калю
Инфонет Талин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се играе срещата между футболистите на Номе Калю и Инфонет Талин от 27-ия кръг на текущото футболно първенство в Мейстрилига на Естония. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Инфонет Талин на своя стадион.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Номе Калю

Номе Калю са 3-ти в класирането с общ актив от 56 точки, записани след 17 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 26 срещи имат голова разлика 56-11. На собствения си стадион Кадриору ФК Холивуд е играл 13 мача, в които има 9 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 29 попадения във вратата на гостуващите тимове и е получил 5 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Розовата пантера имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 3 получени гола.

Инфонет Талин

Съставът на гостите от Инфонет Талин е 5-ти в таблицата с временното подреждане с 49 точки, след 14 победи, 7 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 26 срещи е реализирал 61 гола в противниковата врата и е инкасирал 32 гола в мрежата си. При гостуванията си тимът има 13 срещи досега, в които има 7 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 22 гола в противниковата врата и е получил 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Инфонет Талин имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 18-10.

Номе Калю - Инфонет Талин - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата отбора, ФК Холивуд е записал 2 победи, състава на Инфонет Талин е спечелил 1 победа, а в 2 двубоя двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 8-1. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу състава на Инфонет Талин, Домакините от Номе Калю имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините има успех в предишния си двубой в първенството, а при домакинствата си е с 2 победи.

Съставът на Инфонет Талин има победа в последния кръг в Естония, а на чужд терен допусна поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.