Обосновани Футболни Прогнози

Евиан Тонон - Пари Сент Жермен

22 Август 2014 - 21:30
Евиан Тонон
Пари Сент Жермен
Прогноза: 2
Коефициент: 1.36
0 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за двубоя от 3-ия кръг на първенството в Лига 1 на Франция между футболистите на Евиан Тонон и Пари Сент Жермен.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Евиан Тонон

Евиан Тонон са на 20-та позиция в класирането с 0 точки след 2 загуби от началото на новото първенство, като в изиграните 2 мача имат голова разлика 2-9. У дома Евиан Тонон е играл един мач досега, в който е записал една загуба, при голова разлика 0-3.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 тимът на Евиан Тонон е записал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 8-12.

Пари Сент Жермен

Тимът на гостите от Пари Сент Жермен е трети в таблицата с актив от 4 точки, след една победа и 1 равенство, като отбора все още няма загуба от началото на сезона, като в изиграните 2 срещи има голова разлика 4-2. При визитите си съставът е играл един двубой досега, в който е записал 1 равенство, при обща голова разлика 2-2.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Пари Сент Жермен има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 6 гола.

Евиан Тонон - Пари Сент Жермен - директни мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, тимът на Евиан Тонон има постигнатa 1 победа, а отбора на Пари Сент Жермен има спечелени 4 победи, при обща голова разлика 3-9. В предишните 2 двубоя у дома срещу ПСЖ, Домакините от Евиан Тонон са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Евиан Тонон е с 2 загуби в шампионата на Франция, а на своя стадион има поражение в последния си мач.

Отборът на Пари Сент Жермен постигна успех в предишната си среща в шампионата, а при гостуванията си записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.