Обосновани Футболни Прогнози

Телфорд Юнайтед - Макълсфийлд Таун

12 Август 2014 - 21:45
Телфорд Юнайтед
Макълсфийлд Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на шампионата в Конференция на Англия между Телфорд Юнайтед и Макълсфийлд Таун. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу футболистите на Макълсфийлд Таун на Ню Бъкс Хеад.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия мач:

Телфорд Юнайтед

Телфорд Юнайтед се намират на 10-та позиция в таблицата само с 1 записана точка, след 1 равенство, като имат голова разлика 1-1. Като домакин съставът на Телфорд Юнайтед все още не е изиграл нито един мач до момента, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Конференция отборът на Телфорд Юнайтед има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-11.

Макълсфийлд Таун

Гостуващият състав на Макълсфийлд Таун се намира на 7-мо място в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа от започването на новия сезон, като е успял да вкара 1 гола във вратата на съперниците си и е получил 0 попадения във вратата си. На чужд терен тимът все още не е изиграл нито един мач досега, като все още не е вкарал нито едно попадение във вратата на посрещащите го състави и все още не е инкасирал нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Конференция играчите на Макълсфийлд Таун имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 5 гола и са инкасирали 7 попадения от противниковите тимове.

Телфорд Юнайтед - Макълсфийлд Таун - директни двубои

В предишните 2 играни срещи между двата тима, Телфорд Юнайтед няма постигната нито 1 победа, а тима на Макълсфийлд Таун е постигнал 2 успеха, при обща голова разлика 1-4. В предишната среща пред своите фенове срещу Макълсфийлд Таун, футболистите на Телфорд Юнайтед нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините стигна до равенство в последния кръг в шампионата, а у дома е с 3 последователни загуби.

Отборът на гостите от Макълсфийлд Таун е в серия от 2 последователни успеха в шампионата на Англия, а като гост има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.