Обосновани Футболни Прогнози

Аален - Санкт Паули

8 Август 2014 - 19:30
Аален
Санкт Паули
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 2-ия кръг на футболния шампионат в Втора Бундеслига на Германия между Аален и Санкт Паули. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Санкт Паули на домашния си стадион.

Накратко малко факти и статистика за днешния сблъсък:

Аален

Домакините от Аален са 11-ти в таблицата само с една записана точка, след 1 равенство, като имат голова разлика 0-0. У дома отборът на Аален все още няма изиграна среща до момента, като все още не е реализирал нито един гол в мрежата на противниците си и все още не е получил нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Бундеслига отборът на Аален има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 5 гола.

Санкт Паули

Гостуващият състав на Санкт Паули заема 7-ма позиция в таблицата с временното подреждане с една точка, след 1 равенство, като има голова разлика 1-1. Навън съставът все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига тимът на Пиратите на Лигата има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 6 вкарани и 14 получени гола.

Аален - Санкт Паули - преки срещи

В последните 4 двубоя между двата съперника, тимът на Аален е записал 2 успеха, а отбора на Санкт Паули също е записал 2 победи, при обща голова разлика 4-2. В последните 2 двубоя у дома с Санкт Паули, Домакините от Аален нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Аален стигна до равенство в предишния кръг в Германия, а на собствения си терен постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите е с 2 последователни равни срещи в Германия, а далеч от дома има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.