Обосновани Футболни Прогнози

Чуннам Драгонс - Инчхън Юнайтед

6 Август 2014 - 13:00
Чуннам Драгонс
Инчхън Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска видях коефициентите в футболната среща между футболните тимове на Чуннам Драгонс и Инчхън Юнайтед от 19-ия кръг на настоящето футболно първенство в Южна Корея в К-Лига Класик. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Инчхън Юнайтед на Чуннам.

Информацията за днешната среща:

Чуннам Драгонс

Футболистите на състава домакин са на 5-та позиция във временното класиране с 30 точки, от 9 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя са успели да реализират 25 гола в мрежата на противниците си и са инкасирали 24 попадения в мрежата си. На домашна сцена Чуннам Драгонс има 9 мача досега, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 17 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 13 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в К-Лига Класик футболистите на Чуннам Драгонс имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 8 получени гола.

Инчхън Юнайтед

Отборът на гостите от Инчхън Юнайтед е 11-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 14 точки, записани след 2 победи, 8 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 18 мача е успял да вкара 12 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 23 попадения в своята мрежа. Далеч от дома тимът има 9 мача, в които е записал 4 равенства и 5 загуби и все още няма победа навън, реализирал е 7 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 16 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Юнайтед има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Чуннам Драгонс - Инчхън Юнайтед - директни срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата тима, Чуннам Драгонс няма записана нито една победа, отбора на Инчхън Юнайтед също не е спечелил нито 1 победа, а в 5 срещи двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 1-1. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на Инчхън Юнайтед, Домакините от Чуннам Драгонс нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Чуннам Драгонс е с 2 последователни поражения в шампионата на Южна Корея, а у дома е в серия от 2 поредни успеха.

Съставът на гостите постигна успех в последния кръг в първенството, а при визитите си има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.