Обосновани Футболни Прогнози

Финснес - Киелсос

3 Август 2014 - 16:00
Финснес
Киелсос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.66
4 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните състави на Финснес и Киелсос от поредния кръг на настоящият шампионат в Норвегия в Втора Дивизия - Група 4. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Киелсос.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Финснес

Финснес са 10-ти в таблицата с общ актив от 15 точки, след 5 победи и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 13 двубоя са вкарали 14 попадения в противниковата врата и са инкасирали 26 попадения в собствената мрежа. Като домакин тимът е играл 6 срещи, в които има 3 победи и 3 загуби, реализирал е 9 гола в мрежата на съперниците си и е получил 12 гола в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Финснес са постигнали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 10 гола.

Киелсос

Гостуващият отбор на Киелсос заема втора позиция във временното класиране с актив от 28 точки, от 9 победи, 1 равенство и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 13 срещи е успял да отбележи 39 гола в противниковата врата и е допуснал 16 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 6 мача досега, в които е записал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 15-9.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 4 тимът на Киелсос има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 17 вкарани и 6 получени гола.

Финснес - Киелсос - директни двубои

В предишната среща между двата тима, Финснес не е спечелил нито една победа, а отбора на Киелсос е спечелил една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините допусна поражение в предишната си среща в Норвегия, а на своя стадион е в серия от 2 успеха.

Съставът на гостите има неуспех в предишния си мач в първенството, а като гост има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.66 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.