Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Брест - Нафтан

2 Август 2014 - 18:30
Динамо Брест
Нафтан
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 7
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 19-ия кръг на сезона в Беларус в Премиер Лига между футболните отбори на Динамо Брест и Нафтан.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Динамо Брест

Динамо Брест са 10-ти в класирането с 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача имат голова разлика 18-41. На своя терен тимът на Динамо Брест е играл 9 мача до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 12-14.

В предишните си 6 официални срещи в Премиер Лига футболистите на Динамо Брест имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 17 гола.

Нафтан

Отборът на гостите от Нафтан е 4-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 32 точки, натрупани след 9 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя има голова разлика 22-17. Като гост съставът е изиграл 9 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-10.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Нафтан има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Динамо Брест - Нафтан - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, Динамо Брест има записани 3 успеха, отбора на Нафтан има записанa една победа, а в един сблъсък двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 7-5. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с Нафтан, играчите на Динамо Брест са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Динамо Брест има неуспех в последната си среща в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни победи.

Тимът на гостите от Нафтан постигна победа в предишния си двубой в първенството, а на чужд терен стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 7 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.