Обосновани Футболни Прогнози

Оксер - Льо Авър

1 Август 2014 - 21:00
Оксер
Льо Авър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните отбори на Оксер и Льо Авър от поредния кръг на настоящето първенство в Лига 2 на Франция.

Но нека да разгледаме информацията за днешния двубой:

Оксер

Футболистите на тима домакин се намират на 16-та позиция във временното класиране с общ актив от 43 точки, след 10 победи, 13 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 38 срещи имат голова разлика 35-45. На своя стадион Стад Абе Дешан тимът на Оксер е изиграл 19 двубоя досега, в които има 8 победи, 7 равенства и 4 загуби, вкарал е 24 гола в противниковата врата и е получил 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 тимът на Оксер е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са отбелязали 4 гола и са инкасирали 6 гола.

Льо Авър

Гостуващият отбор на Льо Авър заема 12-та позиция в класирането със събрани 48 точки, натрупани след 11 победи, 15 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 38 двубоя е успял да вкара 43 попадения и е допуснал 43 гола в мрежата си. При визитите си съставът е изиграл 19 срещи, в които има 4 победи, 8 равенства и 7 загуби, реализирал е 17 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 24 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Льо Авър има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 11 получени гола.

Оксер - Льо Авър - преки мачове

В последните 4 изиграни мача между двата съперника, Оксер е записал 2 победи, а тима на Льо Авър също е записал 2 успеха, при общо голово съотношение 7-6. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Льо Авър, Домакините от Оксер са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Оксер записа реми в предишната си среща в първенството на Франция, а при домакинствата си стигна до реми в последния си мач.

Тимът на гостите от Льо Авър постигна победа в предишния си мач в шампионата, а далеч от дома е в серия от 4 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.