Обосновани Футболни Прогнози

Улсан Хюндай - Чонбук Хюндай Моторс

23 Юли 2014 - 13:30
Улсан Хюндай
Чонбук Хюндай Моторс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от 17-ия кръг на шампионата в Южна Корея в турнира К-Лига Класик между съставите на Улсан Хюндай и Чонбук Хюндай Моторс.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Улсан Хюндай

Футболистите на отбора домакин се намират на 6-та позиция в класирането с 23 точки, постигнати след 6 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя имат положителна голова разлика 20-14. На домашна сцена тимът има 8 мача до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 14-7.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Улсан Хюндай има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Чонбук Хюндай Моторс

Гостуващият състав на Чонбук Хюндай Моторс се намира на второ място във временното класиране с актив от 31 точки, след 9 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 16 срещи е успял да отбележи 28 гола и е позволил да му вкарат 11 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е изиграл 8 срещи досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 10 попадения във вратата на противниците си и е получил 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в К-Лига Класик футболистите на Чонбук Хюндай Моторс са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в вратата на противниците си 14 гола и са получили 4 попадения от противниковите тимове.

Улсан Хюндай - Чонбук Хюндай Моторс - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата съперника, Улсан Хюндай не е записал нито една победа, отбора на Чонбук Хюндай Моторс има постигнати 3 успеха, а в 2 мача двата състава са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 7-11. В последните 2 срещи у дома срещу Чонбук Хюндай Моторс, играчите на Улсан Хюндай нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Улсан Хюндай има победа в предишната си среща в шампионата на Южна Корея, а на собствения си терен има загуба в предишната си среща.

Отборът на гостите от Чонбук Хюндай Моторс е в серия от 2 победи в Южна Корея, а далеч от дома е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.