Обосновани Футболни Прогнози

Од БК - Хаугесунд

20 Юли 2014 - 19:00
Од БК
Хаугесунд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 16-ия кръг на футболния сезон в Норвегия в турнира Типелиген между футболните състави на Од БК и Хаугесунд. Од БК приемат на своя стадион противниковия отбор на Хаугесунд.

Ето и фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Од БК

Футболистите на Од БК заемат трета позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 28 точки, записани след 8 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи са отбелязали 20 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 14 попадения в мрежата си. На своя стадион Скагерак Арена Од БК има 7 двубоя до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 10 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Од БК имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 3 гола.

Хаугесунд

Отборът на гостите от Хаугесунд се намира на 14-та позиция в класирането с актив от 13 точки, постигнати след 3 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача има отрицателна голова разлика 20-25. Далеч от дома отборът е играл 7 мача до момента, в които е записал една победа, едно равенство и 5 загуби, при голова разлика 9-15.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на FKH има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 11 попадения и са инкасирали 8 гола.

Од БК - Хаугесунд - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата противника, Од БК има записани 4 победи, а Хаугесунд има спечеленa една победа, при обща голова разлика 10-5. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Хаугесунд, Домакините от Од БК имат 2 победи.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините постигна успех в последния кръг в първенството, а у дома е в серия от 2 равенствa.

Отборът на гостите постигна успех в предишния си мач в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.