Обосновани Футболни Прогнози

Фин Харпс - Коб Рамблърс

11 Юли 2014 - 22:00
Фин Харпс
Коб Рамблърс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
0 - 0
непозната футболни прогнози

За днес мисля да пиша за двубоя между отборите на Фин Харпс и Коб Рамблърс от 17-ия кръг на първенството в Ирландия в турнира Първа Дивизия.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Фин Харпс

Фин Харпс са 5-ти във временното класиране с актив от 21 точки, събрани след 5 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат голова разлика 18-13. На своя стадион Фин Парк Фин Харпс е изиграл 8 срещи до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-5.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Фин Харпс има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-5.

Коб Рамблърс

Гостуващият състав на Коб Рамблърс заема 8-ма позиция в класирането с 7 точки, записани след 1 победа, 4 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 16 мача е отбелязал 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 36 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е играл 8 двубоя досега, в които има 8 поредни поражения, при голова разлика 4-25.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия отборът на Коб Рамблърс е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 7 попадения и са получили 13 гола.

Фин Харпс - Коб Рамблърс - директни двубои

В последните 5 срещи между двата съперника, тимът на Фин Харпс е записал 2 победи, отбора на Коб Рамблърс има записанa една победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 13-7. В предишните 2 срещи у дома с Коб Рамблърс, футболистите на Фин Харпс са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Фин Харпс е с 2 поредни успеха в шампионата на Ирландия, а у дома има победа в последната си среща.

Съставът на гостите от Коб Рамблърс има загуба в последната си среща в шампионата, а като гост е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.