Обосновани Футболни Прогнози

Болоня - Аталанта

29 Март 2014 - 19:00
Болоня
Аталанта
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 31-ия кръг на шампионата в Италия в турнира Серия А между футболните състави на Болоня и Аталанта. Играчите на Болоня излизат срещу Черно-сините на Ренато Дал Ара.

Време е за фактите за предстоящия мач:

Болоня

Болоня са 17-ти в таблицата с актив от 26 точки, записани след 5 победи, 11 равенства и 14 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 30 двубоя са реализирали 24 гола в противниковата врата и са допуснали 46 гола в мрежата си. Като домакин отборът е играл 15 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 7 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 13-19.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А тимът на Червено-сините има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 2 гола и получени 6 гола.

Аталанта

Гостуващият тим на Аталанта е на 7-мо място в таблицата с временното класиране с актив от 43 точки, натрупани след 13 победи, 4 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача има голова разлика 35-39. Далеч от дома отборът е изиграл 15 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 10 загуби, при голова разлика 11-23.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Нерадзурите имат на сметката си 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при обща голова разлика 11-3.

Болоня - Аталанта - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата противника, Червено-сините има спечелени 2 успеха, тима на Аталанта също е спечелил 2 успеха, а в една среща двата противника са завършили без победител, при обща голова разлика 7-7. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Аталанта, футболистите на Болоня имат 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Болоня допусна загуба в предишния кръг в шампионата на Италия, а на своя стадион постигна успех в предишната си среща.

Отборът на Аталанта е в серия от 5 поредни победи в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.