Обосновани Футболни Прогнози

Ковънтри - Стивънидж Бороу

26 Март 2014 - 21:45
Ковънтри
Стивънидж Бороу
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес ще обърна внимание на мача от поредния кръг на текущият сезон в Първа Лига на Англия между футболистите на Ковънтри и Стивънидж Бороу.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Ковънтри

Домакините от Ковънтри са 17-ти в класирането с актив от 42 точки, от 14 победи, 10 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 37 срещи имат голова разлика 67-68. Пред своите горещи фенове Ковънтри е играл 18 двубоя, в които е записал 8 победи, 6 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 37-34.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Небесносините има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 12 гола.

Стивънидж Бороу

Тимът на гостите от Стивънидж Бороу заема 23-то място в таблицата с 37 точки, записани след 10 победи, 7 равенства и 20 загуби от старта на сезона, като в изиграните 37 двубоя е реализирал 39 гола във вратата на противниците си и е допуснал 58 гола в мрежата си. При визитите си тимът има 19 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 11 загуби, при голова разлика 17-33.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Стивънидж Бороу е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 8 получени гола.

Ковънтри - Стивънидж Бороу - директни срещи

В предишните 3 сблъсъка между двата противника, тимът на Ковънтри има спечелени 2 успеха, а отбора на Стивънидж Бороу има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 5-3. В предишната среща пред своите фенове срещу Стивънидж Бороу, футболистите на Ковънтри нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините има поражение в последния си мач в Англия, а при домакинствата си постигна равенство в предишния си двубой.

Отборът на гостите допусна поражение в последния си мач в шампионата на Англия, а при визитите си е с 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.