Обосновани Футболни Прогнози

Валенсия - Виляреал

23 Март 2014 - 20:00
Валенсия
Виляреал
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните състави на Валенсия и Виляреал от 29-ия кръг на сезона в Испания в турнира Примера Дивисион.

Време е за информацията за предстоящия футболен двубой:

Валенсия

Домакините от Валенсия се намират на 9-та позиция във временното подреждане с актив от 36 точки, след 10 победи, 6 равенства и 12 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 28 двубоя са успели да вкарат 39 гола в мрежата на съперниците си и са допуснали 39 попадения в мрежата си. Като домакин съставът е играл 14 мача до момента, в които има 7 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 28-17.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Прилепите има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 8 попадения и са им вкарали 4 попадения.

Виляреал

Гостуващият тим на Виляреал е на 6-та позиция в класирането с 45 точки, записани след 13 победи, 6 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните 28 мача е реализирал 48 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 34 попадения във вратата си. Като гост отборът е изиграл 13 срещи, в които е записал 6 победи, 1 равенство и 6 загуби, вкарал е 20 попадения в противниковата врата и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион футболистите на Жълтата подводница са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали в мрежата на противниците си 6 гола и са получили 11 попадения от съперниците си.

Валенсия - Виляреал - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Прилепите има записани 2 победи, отбора на Виляреал има спечеленa една победа, а в 2 двубоя двата отбора са завършили наравно, при обща голова разлика 10-7. В последните 2 двубоя пред своите фенове с Виляреал, футболистите на Валенсия са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Валенсия има загуба в последния си мач в Испания, а при домакинствата си стигна до реми в последната си среща.

Тимът на гостите от Виляреал постигна равенство в последната си среща в шампионата на Испания, а като гост допусна неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.