Обосновани Футболни Прогнози

Белененсеш - Витория Сетубал

16 Март 2014 - 18:00
Белененсеш
Витория Сетубал
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 23-ия кръг на футболния шампионат в Примейра Лига на Португалия между отборите на Белененсеш и Витория Сетубал.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Белененсеш

Играчите на Белененсеш са 14-ти във временното подреждане с актив от 17 точки, натрупани след 3 победи, 8 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 22 мача са реализирали 11 попадения във вратата на съперниците си и са получили 25 гола в собствената мрежа. У дома тимът има 10 мача, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 8 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 9 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Белененсеш има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 2 гола и получени 6 гола.

Витория Сетубал

Отборът на гостите от Витория Сетубал е 10-ти в таблицата със събрани 26 точки, събрани след 7 победи, 5 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 22 двубоя е вкарал 28 гола в противниковата врата и е допуснал 34 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът има 11 мача досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, отбелязал е 10 гола във вратата на своите домакини и е получил 19 попадения във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Витория Сетубал има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-6.

Белененсеш - Витория Сетубал - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, Сините има спечелени 2 успеха, състава на Витория Сетубал е записал една победа, а в 2 двубоя двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-4. В последните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на Витория Сетубал, играчите на Белененсеш са записали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Белененсеш записа равенство в предишната си среща в шампионата на Португалия, а у дома допусна поражение в последната си среща.

Тимът на гостите от Витория Сетубал записа реми в предишната си среща в шампионата, а далеч от дома е с 4 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.