Обосновани Футболни Прогнози

Макаби Нетания - Макаби Явне

14 Март 2014 - 15:00
Макаби Нетания
Макаби Явне
Прогноза: 1
Коефициент: 1.35
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболните състави на Макаби Нетания и Макаби Явне от 28-ия кръг на настоящият сезон в Израел в турнира Лига Леумит.

Време е за статистиката за предстоящия сблъсък:

Макаби Нетания

Футболистите на отбора домакин са лидери в таблицата с временното класиране с актив от 58 точки, записани след 17 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 27 срещи имат голова разлика 42-26. На собствения си терен тимът на Макаби Нетания има 13 срещи досега, в които е записал 8 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 19-14.

В предишните си 6 официални мача в Лига Леумит съставът на Диамантите е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали 9 гола и са им вкарали 8 попадения.

Макаби Явне

Гостуващият състав на Макаби Явне е 14-ти в класирането с общ актив от 33 точки, натрупани след 9 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 27 мача има отрицателна голова разлика 33-39. Навън съставът има 13 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 7 загуби, при голова разлика 15-22.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Макаби Явне са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 3-8.

Макаби Нетания - Макаби Явне - директни срещи

В последният двубой между двата отбора, Макаби Нетания е записал 1 победа, а Макаби Явне не е спечелил нито една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Макаби Нетания стигна до равенство в предишния кръг в Израел, а при домакинствата си допусна поражение в последния си мач.

Тимът на Макаби Явне е с 3 поредни поражения в шампионата на Израел, а при гостуванията си допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.35 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.