Обосновани Футболни Прогнози

Бохум - Гройтер Фюрт

10 Март 2014 - 21:15
Бохум
Гройтер Фюрт
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
0 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния мач между тимовете на Бохум и Гройтер Фюрт от поредния кръг на футболното първенство в Втора Бундеслига на Германия.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Бохум

Неизпадащите са 15-ти в таблицата с временното класиране с 27 точки, натрупани след 7 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя имат голова разлика 21-26. Като домакин отборът на Бохум е изиграл 11 мача до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 11-16.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Фау Еф Ел има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 3 гола и са получили 10 гола от противниковите тимове.

Гройтер Фюрт

Отборът на гостите от Гройтер Фюрт заема второ място в таблицата с общ актив от 40 точки, от 12 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача е отбелязал 41 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 28 гола в собствената мрежа. При гостуванията си тимът е изиграл 11 мача, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 22 гола в противниковата мрежа и е получил 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Гройтер Фюрт са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 8 попадения и са получили 10 гола.

Бохум - Гройтер Фюрт - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, Бохум има записанa една победа, тима на Гройтер Фюрт има постигнати 3 победи, а 1 среща е завършил реми, при обща голова разлика 6-13. В последните 2 срещи пред своите фенове с състава на Гройтер Фюрт, Домакините от Бохум нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Бохум има загуба в предишния кръг в шампионата на Германия, а на собствения си терен записа реми в последната си среща.

Съставът на гостите постигна победа в последната си среща в Германия, а като гост постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.