Обосновани Футболни Прогнози

Маритимо Б - Атлетико Лисабон

22 Февруари 2014 - 18:00
Маритимо Б
Атлетико Лисабон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес мисля да разгледам футболния сблъсък от 31-ия кръг на първенството в Португалия в Сегунда Лига между футболните състави на Маритимо Б и Атлетико Лисабон.

Предоставям факти и статистика за днешния сблъсък:

Маритимо Б

Маритимо Б заемат 17-то място във временното подреждане с общ актив от 36 точки, натрупани след 10 победи, 6 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи са успели да вкарат 23 гола в противниковата врата и са инкасирали 32 гола в мрежата си. У дома тимът е изиграл 15 срещи, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 16-11.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Маритимо Б има на сметката си едно равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, като са отбелязали в мрежата на противниците си 4 гола и са получили 12 попадения от своите противници.

Атлетико Лисабон

Гостуващият отбор на Атлетико Лисабон се намира на 22-ро място във временното класиране с актив от 24 точки, постигнати след 5 победи, 9 равенства и 16 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 30 срещи има отрицателна голова разлика 20-41. На чужд терен тимът има 15 срещи, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 10 загуби, отбелязал е 12 попадения в мрежата на своите домакини и е получил 29 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Лига футболистите на Атлетико Лисабон имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-9.

Маритимо Б - Атлетико Лисабон - преки двубои

В предишните 3 сблъсъка между двата противника, тимът на Маритимо Б има постигнатa една победа, отбора на Атлетико Лисабон също е постигнал една победа, а 1 двубой е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 4-3. В последната среща на своя стадион с Атлетико Лисабон, футболистите на Маритимо Б нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Маритимо Б е в серия от 5 последователни загуби в първенството на Португалия, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни загуби.

Тимът на гостите има загуба в предишния си мач в първенството, а далеч от дома стигна до равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.