Обосновани Футболни Прогнози

Пенафиел - Атлетико Лисабон

9 Февруари 2014 - 17:00
Пенафиел
Атлетико Лисабон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между тимовете на Пенафиел и Атлетико Лисабон от поредния кръг на първенството в Сегунда Лига на Португалия.

Време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Пенафиел

Червено-черните са 2-ри в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 50 точки, записани след 13 победи, 11 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача имат положителна голова разлика 29-16. У дома Червено-черните е изиграл 13 мача до момента, в които има 7 победи, 5 равенства и 1 загуба, отбелязал е 16 гола в противниковата мрежа и е получил 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Червено-черните са постигнали 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 2 гола.

Атлетико Лисабон

Гостуващият състав на Атлетико Лисабон е на 22-ра позиция във временното класиране със събрани 23 точки, след 5 победи, 8 равенства и 15 загуби от старта на първенството, като в изиграните 28 мача има отрицателна голова разлика 20-40. На чужд терен тимът е изиграл 14 срещи досега, в които е записал една победа, 3 равенства и 10 загуби, вкарал е 12 попадения във вратата на съперниците си и е получил 29 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Атлетико Лисабон има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Пенафиел - Атлетико Лисабон - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, съставът на Пенафиел е постигнал 3 победи, отбора на Атлетико Лисабон не е спечелил нито една победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 5-1. В последните 2 срещи у дома с Атлетико Лисабон, футболистите на Пенафиел имат 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Пенафиел има победа в предишния си двубой в първенството на Португалия, а на собствения си терен записа равенство в предишната си среща.

Съставът на гостите постигна реми в предишната си среща в първенството, а далеч от дома е в серия от 4 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.