Обосновани Футболни Прогнози

Витес - АДО Ден Хааг

7 Февруари 2014 - 21:00
Витес
АДО Ден Хааг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.18
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще се проведе двубоя от 23-ия кръг на шампионата в Холандия в турнира Ередивизи между футболистите на Витес и АДО Ден Хааг.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Витес

Домакините са 3-ти в класирането с общ актив от 42 точки, след 12 победи, 6 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 22 двубоя са реализирали 46 гола в противниковата врата и са инкасирали 29 гола във вратата си. У дома Витес е изиграл 10 мача досега, в които има 6 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 20 гола в противниковата врата и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Ередивизи футболистите на Витес имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 9-9.

АДО Ден Хааг

Отборът на гостите от АДО Ден Хааг е 18-ти в таблицата с 20 точки, записани след 6 победи, 2 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 22 мача е успял да реализира 25 гола и е инкасирал 51 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът има 11 двубоя, в които е записал 2 победи и 9 загуби, при обща голова разлика 9-28.

В предишните си 6 официални срещи в Ередивизи играчите на АДО Ден Хааг имат записани 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 5-15.

Витес - АДО Ден Хааг - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, тимът на Витес има постигнати 2 победи, АДО Ден Хааг има постигнатa една победа, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 8-4. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с АДО Ден Хааг, футболистите на Витес са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините има загуба в последната си среща в първенството, а на своя стадион има неуспех в предишната си среща.

Съставът на гостите от АДО Ден Хааг е с 2 поредни поражения в шампионата на Холандия, а при визитите си е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.18 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.