Обосновани Футболни Прогнози

Го Ахед Игълс - Ваалвийк

5 Февруари 2014 - 20:45
Го Ахед Игълс
Ваалвийк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе футболната среща от 22-ия кръг на футболното първенство в Ередивизи на Холандия между съставите на Го Ахед Игълс и Ваалвийк. Треньорът на домакините Фоеке Боой извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Ваалвийк на своя стадион.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия мач:

Го Ахед Игълс

Гордостта на Айсел са на 13-та позиция във временното класиране с 24 точки, натрупани след 6 победи, 6 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните 21 мача имат отрицателна голова разлика 30-45. Пред собствените си горещи фенове отборът на Го Ахед Игълс има 10 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 18 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 16 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Ередивизи тимът на Го Ахед Игълс има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-9.

Ваалвийк

Тимът на гостите от Ваалвийк е 14-ти в таблицата с временното подреждане с 22 точки, постигнати след 5 победи, 7 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните 21 срещи има отрицателна голова разлика 29-37. При визитите си тимът е изиграл 10 мача до момента, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 11-19.

В последните си 6 официални мача в Ередивизи съставът на Ваалвийк има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-7.

Го Ахед Игълс - Ваалвийк - директни срещи

В последната среща между двата съперника, Го Ахед Игълс е записал една победа, а Ваалвийк няма нито 1 победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Го Ахед Игълс стигна до реми в последната си среща в Холандия, а у дома допусна неуспех в предишния си мач.

Тимът на Ваалвийк постигна победа в последната си среща в Холандия, а на чужд терен допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.