Обосновани Футболни Прогнози

Уокинг - Херефорд Юнайтед

3 Февруари 2014 - 21:45
Уокинг
Херефорд Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от значително приличните ставки в футболния сблъсък от 31-ия кръг на сезона в Конференция на Англия между футболните тимове на Уокинг и Херефорд Юнайтед.

Факти и статистика за днешния двубой:

Уокинг

Уокинг са 18-ти в класирането с 33 точки, постигнати след 9 победи, 6 равенства и 13 загуби от началото на първенството, като в изиграните 28 срещи имат голова разлика 34-43. У дома Уокинг е изиграл 15 срещи досега, в които има 5 победи, 4 равенства и 6 загуби, при голова разлика 17-20.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Уокинг са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са реализирали 6 гола и са им вкарали 9 попадения.

Херефорд Юнайтед

Съставът на гостите от Херефорд Юнайтед е 15-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 39 точки, записани след 10 победи, 9 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните 29 срещи има голова разлика 35-33. При визитите си съставът е изиграл 13 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 7 загуби, реализирал е 15 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Херефорд Юнайтед е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-5.

Уокинг - Херефорд Юнайтед - директни срещи

В последните 2 изиграни двубоя между двата тима, Уокинг не е записал нито една победа, състава на Херефорд Юнайтед е спечелил една победа, а един мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 2-3. В предишната среща у дома с Херефорд Юнайтед, Домакините от Уокинг нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на Уокинг записа равенство в последния си мач в Англия, а на собствения си терен допусна неуспех в предишната си среща.

Отборът на Херефорд Юнайтед записа реми в предишния си мач в шампионата, а на чужд терен стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.