Обосновани Футболни Прогнози

Нънийтън Таун - Кембридж Юнайтед

28 Декември 2013 - 17:00
Нънийтън Таун
Кембридж Юнайтед
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 24-ия кръг на първенството в Конференция на Англия между футболистите на Нънийтън Таун и Кембридж Юнайтед. Нънийтън Таун посрещат на домашния си стадион Либърти Уей гостуващия футболен отбор на Кембридж Юнайтед.

Ето и информацията за предстоящия сблъсък:

Нънийтън Таун

Домакините заемат 6-та позиция във временното подреждане със събрани 40 точки, събрани след 11 победи, 7 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните 24 мача имат голова разлика 33-30. Пред собствените си предани привърженици Нънийтън Таун е играл 12 мача до момента, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 19-15.

В предишните си 6 официални срещи в Конференция тимът на Нънийтън Таун има записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 4 получени гола.

Кембридж Юнайтед

Съставът на гостите от Кембридж Юнайтед е първи във временното класиране с 51 точки, натрупани след 15 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача е вкарал 37 гола в противниковата врата и е инкасирал 10 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 11 двубоя до момента, в които има 3 победи, 6 равенства и 2 загуби, отбелязал е 9 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал 8 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Конференция играчите на Кембридж Юнайтед са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, като са реализирали 12 попадения и са получили 3 гола.

Нънийтън Таун - Кембридж Юнайтед - преки двубои

В последните 3 изиграни двубоя между двата тима, отборът на Нънийтън Таун е спечелил една победа, отбора на Кембридж Юнайтед също е постигнал една победа, а в един сблъсък двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 5-6. В предишната среща у дома с Кембридж Юнайтед, Домакините от Нънийтън Таун нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Нънийтън Таун стигна до равенство в последната си среща в Англия, а у дома допусна поражение в последния си мач.

Съставът на гостите от Кембридж Юнайтед има победа в предишния си мач в първенството на Англия, а при гостуванията си допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.