Обосновани Футболни Прогнози

Пандури - Петролул Плоещ

19 Декември 2013 - 20:30
Пандури
Петролул Плоещ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на футболното първенство в Румъния в турнира Лига I между футболните отбори на Пандури и Петролул Плоещ.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен сблъсък:

Пандури

Играчите на отбора домакин са 4-ти в класирането с актив от 34 точки, записани след 10 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача имат голова разлика 41-22. На своя терен съставът на Пандури има 9 двубоя, в които има 5 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 20-12.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига I съставът на Пандури има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали 12 гола и са допуснали 7 попадения.

Петролул Плоещ

Отборът на гостите от Петролул Плоещ се намира на трета позиция в таблицата с актив от 37 точки, събрани след 10 победи, 7 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 18 мача има голова разлика 28-11. Навън тимът има 8 мача досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 10-7.

В последните си 6 официални срещи в Лига I играчите на Петролул Плоещ имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 10-2.

Пандури - Петролул Плоещ - директни мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, съставът на Пандури е записал една победа, отбора на Петролул Плоещ има постигнати 2 успеха, а в 2 срещи двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-8. В предишните 2 мача на своя стадион срещу Петролул Плоещ, играчите на Пандури са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Пандури е в серия от 2 поредни успеха в шампионата, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Отборът на Петролул Плоещ е в серия от 2 победи в Румъния, а далеч от дома е в серия от 2 последователни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.