Обосновани Футболни Прогнози

Бари - Карпи

14 Декември 2013 - 16:00
Бари
Карпи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес ще пиша за футболния двубой между съставите на Бари и Карпи от поредния кръг на футболното първенство в Серия Б на Италия .

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

Бари

Играчите на тима домакин са 17-ти във временното подреждане с общ актив от 18 точки, постигнати след 5 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 17 мача са вкарали 17 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 18 попадения във вратата си. На домашна сцена съставът на Бари е изиграл 8 мача до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 11-8.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Бари имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Карпи

Съставът на гостите от Карпи е 15-ти в класирането с 20 точки, след 6 победи, 2 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 16 срещи е успял да реализира 15 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 22 попадения в мрежата си. Навън тимът е играл 8 мача, в които е записал 4 победи и 4 загуби, отбелязал е 11 попадения във вратата на приемащите го отбори и е получил 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Карпи имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са вкарали 8 гола и са получили 9 гола.

Бари - Карпи - преки срещи

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Бари постигна равенство в предишния кръг в шампионата на Италия, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Отборът на гостите постигна успех в предишния си двубой в Италия, а далеч от дома има неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.