Обосновани Футболни Прогнози

Брест - Ним

13 Декември 2013 - 21:00
Брест
Ним
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между съставите на Брест и Ним от 17-ия кръг на текущото първенство в Франция в турнира Лига 2. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Ним на Стад Франсис-Ле Бле.

Ето и статистиката за днешния двубой:

Брест

Домакините от Брест са 16-ти в таблицата с 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 16 мача са вкарали 15 гола и са получили 18 попадения във вратата си. На домашна сцена тимът на Брест е играл 7 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-8.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 2 отборът на Брест е постигнал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са записали 2 попадения и са инкасирали 7 гола.

Ним

Съставът на гостите от Ним е 18-ти в класирането с актив от 14 точки, събрани след 3 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя има голова разлика 20-26. Далеч от дома тимът има 7 мача до момента, в които има 2 равенства и 5 загуби и все още няма победа навън, при голова разлика 7-14.

В предишните си 6 официални мача в Лига 2 футболистите на Ним имат на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са разписали в противниковата врата 6 попадения и са допуснали 9 гола от играчите на противниците си.

Брест - Ним - директни мачове

В последните 4 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Брест има постигнати 2 победи, а отбора на Ним също има спечелени 2 победи, при общо голово съотношение 3-3. В предишните 2 срещи на своя терен срещу състава на Ним, играчите на Брест са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Брест е с 3 поредни поражения в Франция, а на собствения си терен допусна неуспех в последния си двубой.

Тимът на гостите от Ним постигна реми в последната си среща в шампионата на Франция, а като гост е с 4 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.