Обосновани Футболни Прогнози

Линкълн Сити - Гейтшийд

10 Декември 2013 - 21:45
Линкълн Сити
Гейтшийд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за двубоя между футболните отбори на Линкълн Сити и Гейтшийд от 23-ия кръг на текущият сезон в Англия в Конференция.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Линкълн Сити

Играчите на Линкълн Сити са на 16-то място в таблицата с временното подреждане с 26 точки, от 7 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя са отбелязали 20 попадения и са инкасирали 22 гола в собствената мрежа. Като домакин отборът на Линкълн Сити има 9 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-4.

В последните си 6 официални срещи в Конференция футболистите на Линкълн Сити имат в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4-11.

Гейтшийд

Гостуващият тим на Гейтшийд е 10-ти в таблицата със събрани 32 точки, след 10 победи, 2 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя има положителна голова разлика 31-26. На чужд терен съставът е изиграл 10 срещи до момента, в които е записал 5 победи и 5 загуби, отбелязал е 14 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Гейтшийд са записали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 13-6.

Линкълн Сити - Гейтшийд - преки срещи

В последните 4 играни срещи между двата отбора, Линкълн Сити е спечелил една победа, отбора на Гейтшийд не е постигнал нито една победа, а в 3 мача двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 6-5. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Гейтшийд, футболистите на Линкълн Сити са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Линкълн Сити стигна до реми в предишния си двубой в първенството на Англия, а у дома стигна до реми в последния си мач.

Отборът на Гейтшийд е с 2 последователни победи в шампионата на Англия, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.