Обосновани Футболни Прогнози

Ники Волос - Анагениси Яница

9 Декември 2013 - 18:00
Ники Волос
Анагениси Яница
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните тимове на Ники Волос и Анагениси Яница от 12-ия кръг на футболния шампионат в Гърция в Футболна Лига - Север. Треньора на домакините извежда на Пантесалико своите футболисти срещу Анагениси Яница.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Ники Волос

Ники Волос са трети в таблицата с временното класиране с общ актив от 20 точки, постигнати след 6 победи, 2 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 10 мача са реализирали 20 попадения и са допуснали 4 гола във вратата си. На своя стадион Пантесалико тимът е изиграл 5 двубоя до момента, в които има 4 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, отбелязал е 13 попадения във вратата на противниците си и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Ники Волос имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са реализирали в противниковата врата 12 гола и са получили 3 гола от противниковите футболни отбори.

Анагениси Яница

Гостуващият състав на Анагениси Яница е 12-ти в класирането с общ сбор от 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя има голова разлика 8-12. Като гост тимът има 5 мача до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 5 гола във вратата на противниците си и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Анагениси Яница е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7-5.

Ники Волос - Анагениси Яница - директни двубои

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините има поражение в последния си мач в шампионата, а на собствения си стадион записа равенство в последната си среща.

Тимът на гостите има неуспех в последния си мач в Гърция, а като гост постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.