Обосновани Футболни Прогнози

Олфритън Таун - Лутън Таун

7 Декември 2013 - 17:00
Олфритън Таун
Лутън Таун
Прогноза: X2
Коефициент: 1.35
0 - 5
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния двубой от 22-ия кръг на футболния сезон в Англия в турнира Конференция между тимовете на Олфритън Таун и Лутън Таун.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Олфритън Таун

Олфритън Таун са на 6-то място в таблицата с временното класиране с 34 точки, натрупани след 11 победи, едно равенство и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи имат положителна голова разлика 34-33. Пред собствените си фенове Олфритън Таун е изиграл 10 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 24 гола в мрежата на гостуващите отбори и е получил 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Олфритън Таун има записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 8 гола.

Лутън Таун

Гостуващият отбор на Лутън Таун е втори във временното класиране с актив от 41 точки, постигнати след 11 победи, 8 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 21 двубоя има голова разлика 38-19. Навън съставът е играл 11 срещи досега, в които има 4 победи, 5 равенства и 2 загуби, реализирал е 16 попадения в противниковата врата и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Конференция футболистите на Лутън Таун са записали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 12-6.

Олфритън Таун - Лутън Таун - директни двубои

В последните 4 двубоя между двата отбора, Олфритън Таун има постигнатa една победа, състава на Лутън Таун е спечелил 2 победи, а 1 мач е завършил с равенство, при обща голова разлика 3-4. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Лутън Таун, футболистите на Олфритън Таун са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините има неуспех в последната си среща в Англия, а у дома е в серия от 2 победи.

Тимът на гостите е с 2 победи в Англия, а като гост стигна до равенство в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.35 Резултат: 0 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.