Обосновани Футболни Прогнози

Гленторан - Портадаун

2 Декември 2013 - 21:45
Гленторан
Портадаун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между съставите на Гленторан и Портадаун от поредния кръг на първенството в Северна Ирландия в турнира Премиършип.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Гленторан

Футболистите на отбора домакин заемат трета позиция във временното класиране с актив от 30 точки, събрани след 8 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи имат голова разлика 27-19. Като домакин съставът има 8 двубоя до момента, в които има 2 победи, 5 равенства и една загуба, при голова разлика 9-6.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на петлите има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са намъкнали на противника си 14 попадения и са получили 7 гола.

Портадаун

Тимът на гостите от Портадаун заема 5-та позиция в класирането с актив от 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя има голова разлика 41-25. При визитите си отборът е изиграл 8 срещи, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 16-14.

В последните си 6 официални срещи в Премиършип футболистите на Портадаун имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 12 попадения и са получили 9 гола.

Гленторан - Портадаун - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата състава, съставът на Гленторан е постигнал 3 победи, а отбора на Портадаун има записани 2 победи, при общо голово съотношение 7-5. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Портадаун, футболистите на Гленторан нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Гленторан има успех в последния кръг в първенството на Северна Ирландия, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни ремита.

Отборът на гостите стигна до реми в последния си двубой в първенството, а при гостуванията си има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.