Обосновани Футболни Прогнози

Еспаньол - Реал Сосиедад

30 Ноември 2013 - 23:00
Еспаньол
Реал Сосиедад
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболната среща между футболистите на Еспаньол и Реал Сосиедад от 15-ия кръг на сезона в Испания в турнира Примера Дивисион.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Еспаньол

Футболистите на домакините заемат 9-то място в класирането със събрани 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя са отбелязали 17 гола в противниковата врата и са инкасирали 19 попадения в мрежата си. Пред своите предани привърженици Еспаньол има 7 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на противниците си и е получил 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион отборът на Бяло-сините е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-8.

Реал Сосиедад

Гостуващият тим на Реал Сосиедад е 6-ти във временното класиране с актив от 20 точки, след 5 победи, 5 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 14 срещи има голова разлика 23-20. На чужд терен отборът има 7 мача досега, в които има 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 7 гола в противниковата врата и е получил 14 гола във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Бяло-сините имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 17 вкарани и 11 получени гола.

Еспаньол - Реал Сосиедад - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, Еспаньол е записал 2 победи, отбора на Реал Сосиедад не е записал нито една победа, а 3 мача са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 9-5. В предишните 2 мача у дома с Бяло-сините, Домакините от Еспаньол нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините има успех в предишния си двубой в първенството, а на собствения си стадион има загуба в предишния си мач.

Отборът на гостите има победа в предишната си среща в шампионата на Испания, а при гостуванията си има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.