Обосновани Футболни Прогнози

Макаби Тел Авив - Ирони Рамат Хашарон

20 Октомври 2013 - 20:10
Макаби Тел Авив
Ирони Рамат Хашарон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои двубоя между футболните състави на Макаби Тел Авив и Ирони Рамат Хашарон от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Израел от Висшата Лига.

Информацията за днешната футболна среща:

Макаби Тел Авив

Домакините са на първа позиция в класирането с 13 точки, след 4 победи и 1 равенство, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 5 двубоя имат голова разлика 9-0. Като домакин Макаби Тел Авив има 2 мача досега, в които е записал само победи, отбелязал е 4 гола във вратата на съперниците си и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Макаби Тел Авив имат записани 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 14 попадения и са инкасирали 0 попадения.

Ирони Рамат Хашарон

Гостуващият състав на Ирони Рамат Хашарон е 14-ти в класирането с нула точки след 5 загуби от старта на новия шампионат, като в изиграните 5 мача е реализирал 2 попадения и е получил 14 гола в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 2 двубоя, в които има 2 поражения, при голова разлика 1-7.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Ирони Рамат Хашарон е постигнал 1 победа и 5 загуби, като са вкарали 3 гола и са допуснали 14 гола.

Макаби Тел Авив - Ирони Рамат Хашарон - преки мачове

В последните 4 изиграни сблъсъка между двата съперника, Синьо-жълтите има постигнати 2 успеха, а състава на Ирони Рамат Хашарон също има записани 2 успеха, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Ирони Рамат Хашарон, футболистите на Макаби Тел Авив имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Макаби Тел Авив стигна до равенство в последната си среща в шампионата на Израел, а при домакинствата си е с 4 поредни победи.

Отборът на гостите от Ирони Рамат Хашарон е с 5 поражения в Израел, а далеч от дома е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.