Обосновани Футболни Прогнози

КА Бастия - Тур

18 Октомври 2013 - 21:00
КА Бастия
Тур
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
1 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще дам прогноза за футболния сблъсък между футболистите на КА Бастия и Тур от 11-ия кръг на футболния сезон във Франция в Лига 2.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

КА Бастия

КА Бастия заемат 20-то място в класирането с актив от 4 точки, след 4 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните 10 двубоя имат отрицателна голова разлика 5-17. У дома КА Бастия е играл 4 мача, в които е записал 3 равенства и една загуба и все още не е постигнал нито една победа у дома, при голова разлика 3-4.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 отборът на КА Бастия има в актива си 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика вкарани 2 гола и получени 12 гола.

Тур

Съставът на гостите от Тур заема 6-та позиция в класирането с актив от 16 точки, събрани след 4 победи, 4 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 10 срещи е отбелязал 19 попадения и е инкасирал 13 попадения в своята мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 5 срещи до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 9 гола във вратата на противниците си и е получил 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Тур имат записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10-9.

КА Бастия - Тур - директни срещи

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от КА Бастия допусна загуба в предишната си среща в първенството, а на своя стадион е с 3 последователни ремита.

Отборът на Тур е в серия от 2 поредни равни срещи в Франция, а като гост постигна реми в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.