Обосновани Футболни Прогнози

Виртус Ланчиано - Тернана

13 Октомври 2013 - 16:00
Виртус Ланчиано
Тернана
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от поредния кръг на футболния сезон в Италия в Серия Б между Виртус Ланчиано и Тернана. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Тернана.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Виртус Ланчиано

Футболистите на тима домакин са на върха в таблицата с актив от 18 точки, след 5 победи и 3 равенства, като състава все още е без загуба от старта на шампионата, като в изиграните 8 мача имат голова разлика 10-3. Пред своите винаги подкрепящи го фенове тимът е изиграл 3 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, вкарал е 3 попадения във вратата на съперниците си и е получил едва едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б футболистите на Виртус Ланчиано имат в актива си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 0 получени гола.

Тернана

Отборът на гостите от Тернана е на 19-то място в таблицата с 6 точки, натрупани след 1 победа, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 8 двубоя има отрицателна голова разлика 8-11. Навън отборът е играл 4 срещи до момента, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 4-6.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Тернана имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 5-9.

Виртус Ланчиано - Тернана - директни мачове

В последните 2 играни сблъсъка между двата отбора, Виртус Ланчиано няма постигната нито една победа, Тернана също няма постигната нито 1 победа, а в 2 мача двата тима са завършили без победител, при обща голова разлика 3-3. В последната среща у дома срещу Тернана, Домакините от Виртус Ланчиано нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Виртус Ланчиано е с 3 последователни победи в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 победи.

Съставът на Тернана постигна равенство в предишния си двубой в шампионата, а на чужд терен има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.