Обосновани Футболни Прогнози

Каен - Льо Авър

27 Септември 2013 - 21:00
Каен
Льо Авър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се състои сблъсъка от 9-ия кръг на футболния сезон в Лига 2 на Франция между тимовете на Каен и Льо Авър.

Но нека да разгледаме информацията за днешния мач:

Каен

Каен заемат 5-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 13 точки, натрупани след 4 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 срещи имат голова разлика 16-12. На своя терен Каен има 4 двубоя, в които е записал 3 победи и една загуба, при обща голова разлика 9-4.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Каен имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 11 попадения и са инкасирали 10 гола от противниковите футболни отбори.

Льо Авър

Гостуващият тим на Льо Авър е 12-ти в класирането с 10 точки, събрани след 2 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 8 двубоя има положителна голова разлика 11-9. Навън съставът е изиграл 4 двубоя, в които е записал 3 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, вкарал е 3 гола в противниковата врата и е получил 5 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Небесно сините имат в актива си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 11-6.

Каен - Льо Авър - преки двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Каен е записал 2 успеха, отбора на Льо Авър не е постигнал нито 1 победа, а 3 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 7-3. В последните 2 двубоя на своя стадион с Льо Авър, играчите на Каен са записали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна равенство в последната си среща в шампионата на Франция, а при домакинствата си има победа в последната си среща.

Отборът на гостите от Льо Авър има победа в предишния кръг в шампионата на Франция, а като гост е в серия от 3 равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.